Terravippi.fi

Terravippi pikalainapalvelusta uusi asiakas saa lainaa palveluun tunnistautumalla. Tunnistautuminen suoritetaan verkkopankkitunnuksilla, tämän jälkeen lainanhakijalla on käytössään PIN-koodi joka tulee säilyttää myöhempiä lainanhakukertoja varten. PIN-koodi on henkilökohtainen ja se käy tunnistautumisesta jatkossa.

Terravippi.fistä saa lainaa Suomalainen 19-75 vuotias henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa moitteetta. Ennen lainan myöntämistä Terravippi suorittaa kattavan lainakarjoituksen joka sisältää
mm. asiakkaan luottotietojen tarkastamisen. Lainaa hakiessaan asiakas hyväksyy tämän.

Asiakas valitsee itse haettavan lainasumman, joka on 50, 100, 200, 300, 400 tai 500 euroa. Pikavippien laina-aika riippuu suoraan lainasummasta ja on joko 15 tai 30 päivää. Nuoren henkilön lainanhaussa on hyvä huomioida, että lainasumma on 19-20 vuotiailta aina vain 50 euroa ja vähintään 21 vuotiaille ns. uudelle asiakkaalle enintään 100 euroa. Asiakkaalta peritään 28,6%:n ns. juoksukoron lisäksi lainaan liittyvät käsittely ja toimituskulut.

Laina maksetaan Terravipille kotiin tulevalla laskulla viimeistään eräpäivänä. Viitenumeron käyttö on ehdotonta tai lainan maksu ei kirjaudu asiakkaan hyväksi. Halutessaan lainanhakija saa laskun myös sähköisessä muodossa. Laina-aika alkaa siitä päivästä kun lainasumma on maksettu asiakkaan tilille. Luotosta aiheutuu asiakkaalle lisäkustannuksia, mikäli sitä ei makseta eräpäivään mennessä. 60 päivän kuluttua lainan perintä siirtyy Terravipiltä perintätoimistolle ja lopulta aiheuttaa asiakkaalle mm. maksuhäiriömerkinnän joka estää jatkossa lainan hakemisen.

Hae Terravippiä!